Inici Nosaltres Integrants

Xavier Basté Ribera

Pallasso i rondallaire. Estudis d’interpretació i titelles a l’ Institut del Teatre de Terrassa i Barcelona.
Formador en cursos a mestres i gent interessada en l'ofici de rondallaire per la Universitat Autonoma de Barcelona i l’Escola d’Expressio i Psicomotricitat Carme Aymerich i a la Fest-Cat; especialista de teatre al CEIPM Barkeno de Barcelona.
Vint d’anys d’experiència com a pallasso i rondallaire.
He format part dels grups de pallassos Tres quarts de quinze i Tony’s Trio i actualment formo part de Fes-t’ho com vulguis on em trobareu darrera un nas vermell o explicant contes, o potser les dues coses alhora!.

Nona Umbert Solà

Artista plàstica i rondallaire
Dissenyadora industrial i de vestuari. Creadora d’espais efímers. Assessora de l’ICE de la UAB. He donat classes a l’escola Massana i Eina de Barcelona, a la Universitat de Buenos Aires i una pila d’anys a la Fest-Cat de la Generalitat de Catalunya.
Escenografia i atrezzo a la sèrie d’animació infantil de televisió “Capelito” guanyadora de múltiples premis internacionals.
Construcció de titelles de gran format amb “Libertablas” de Buenos Aires Des de fa deu anys, soc especialista de plàstica al CEIPM Bàrkeno de Barcelona.
Col.laboro en diferents produccions de Comediants en el disseny i construcció d’atrezzo i vestuari.
A Fes-t’ho com vulguis, a més a més d'estar sempre jugant amb els colors i els pinzells, porto unes caixes plenes de contes per explicar-vos.
 
Tel. 670 59 56 39 / 636 00 62 87 · C/Sant Antoní Mª Claret 110 · Sàtic 4ª · 08025 Barcelona · comvulguis@comvulguis.cat
Copyright © 2010 Fes t'ho com vulguis · Tots els drets reservats
Projecte desenvolupat per HSI, S.L. · www.hsi.es · info@hsi.es